Innlandet fylkeskommune

2 days agoFlertallet av de ansatte i Innlandet fylkeskommune ønsker en videreføring av dagens fylkeskommune ikke oppdeling i Hedmark og Oppland. Tilbakemeldingene her er noe delt men konklusjonen kan sies å være entydig.


Pin On Polografisk Ub Inspirasjon

I etableringen av Innlandet fylkeskommune har Arbeiderpartiet og Senterpartiet styrt sammen og vi har jobbet fram gode løsninger for hele fylket.

. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. Konkrete eksempler på at politikken er basert på en desentralisert tenking mener jeg vi har i at hovedtyngden av bredbånd-investeringene skjer i distriktene handlingsprogrammet for fylkesveger. Ringebu kommunestyre anbefaler at Innlandet fylkeskommune oppløses og at Oppland og Hedmark fylkeskommuner gjenopprettes.

Det forventes at Innlandet fylkesting forheld seg til resultatet i folkeavrøystinga. Januar 2020 ble disse to fylkene slått sammen til ett. Også Fagforbundet Innlandet fylkeskommune deltok i høringsmøtet.

1 day agoFagforbundet Innlandet fylkeskommune er fagforeningen for de fylkeskommunalt ansatte og har avgitt en egen høringsuttalelse. Et stort flertall av våre medlemmer ønsker ikke oppløsning av Innlandet fylkeskommune. En sterkere røst fra vår region kombinert med reduserte administrative kostnader gjør at jeg mener at både Statsforvalteren i Innlandet og Innlandet fylkeskommune bør bestå og ikke bli delt opp.

Dersom Viken fylkeskommune blir oppløst blir skifte av fylkestilhørighet raskt et tema i Kongsvinger-regionen. Det kan svekke Innlandet. Fylkeshuset på Lillehammer Kirkegata 76 2609 Lillehammer.

1Nord -Fron kommunestyre anbefaler Innlandet fylkeskommune å sette i gang ein prosess med søknad om oppdeling av Innlandet fylkeskommune. Innlandet eventyrlige muligheter. Fylkeskommunen har ansvar for en rekke viktige samfunnsoppgaver innenfor kompetanse tannhelse samferdsel kultur og næringsliv i fylket.

Vent litt mens Vegkart laster. Fylket består av de tidligere fylkene Hedmark og Oppland med unntak av de to tidligere Oppland-kommunene Jevnaker og Lunner som i dag ligger i Viken fylke. I kommunestyret i Elverum.

Kommunestyret ønsker å gi en klar tilbakemelding på at en digital folkeavstemning ekskluderer svært mange. Fylkeskommunens viktigste oppgaver var nå tjenesteproduksjon innen videregående skole sykehus og samferdsel ruteplanlegging og forvaltningen av offentlige transportordninger. Samlet som Innlandet har Hedmark og Oppland en sterkere stemme og er det noe Innlandet trenger er det nettopp det sier Storberget.

Innlandet er en naturlig region sa Elverums varaordfører Eldri Svisdal SV før hun stemte med flertallet i kommunestyret og sa ja til Innlandet. Fylkeskommunen fikk også en større rolle innen regional planlegging og utvikling. Uvettig rådgivende folkeavstemming om Innlandet fylkes framtid 300122 2031 Rune Borgan Isaksen Lalm.

Dette betyr at i dag får alle elever fra 1. Et flertall av våre medlemmer ønsker ikke oppsplitting av Innlandet fylkeskommune. Guttorm Tysnes regionsjef i Norges Lastebileier-Forbund Innlandet er bekymret for hva som vil skje med fagmiljøet i den nye fylkeskommunale samferdselsavdelingen dersom Innlandet fylkeskommune splittes opp.

13082021 Aktivere brukerkonto i Innlandet For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester må du ha en Innlandet-brukerkonto. I etableringen av Innlandet fylkeskommune har Arbeiderpartiet og Senterpartiet styrt sammen og vi har jobbet fram gode løsninger for hele fylket. Senterpartiet vil ikke legge ned men styrke fylkeskommunen med flere oppgaver.

Ved en eventuell oppløsning vil alt dette være bortkastet sa Svein-Erik Dahlby i Fagforbundet Innlandet fylkeskommune. Trinn på videregående skole oppleve profesjonell kunst og kultur gjennom DKS. Heller ikke fylkeskommunedirektør Tron Bamrud er overrasket.

Det forventes at fylkestinget forholder seg til resultatet av den rådgivende folkeavstemmingen. Konkrete eksempler på at politikken er basert på en desentralisert tenking mener jeg vi har i at hovedtyngden av bredbånd-investeringene skjer i distriktene handlingsprogrammet for fylkesveger. 17032021 Anbefaler desentralisert modell for.

Innlandet er et norsk fylke som ble opprettet 1. 1157 Utredning om deling av Innlandet. I kveld skal politikerne si sitt om Innlandet men kommunedirektøren har et råd 310122 0951 Britt-Ellen Negård - Jeg vurderte å legge fram saken uten innstilling men har gitt et råd og begrunner hvorfor sier Otto Langmoen.

Etter at den nye fylkeskommune var etablert skjedde det en videre oppbygging utover 1980-årene. Fylkeskommunedirektøren har utarbeidet en rapport som tar for seg konsekvensene av å dele Innlandet fylkeskommune. Fylkeshuset på Hamar Parkgata 64 2317 Hamar.

Folkeavstemningen om Innlandet. Innlandet fylkeskommune styres i dag av Arbeiderpartiet og Senterpartiet. We would like to show you a description here but the site wont allow us.

Det er lagt ned en stor innsats fra de ansatte på sammenslåingen. Innlandet risikerer avskalling - flere kommuner kan forsvinne 210122 0700 210122 0917. Som forventet sier Unio-tillitsvalgt Tore Hølmo.

Før den rådgivende folkeavstemningen om Innlandets framtid har fylkeskommunen bedt kommunene komme med sine innspill. Innlandet fylkeskommune Postboks 4404 Bedriftssenteret 2325 Hamar. Innlandet fylkeskommune består av de tidligere fylkene Hedmark og Oppland.

Under torsdagens kommunestyremøte i Lesja skulle de folkevalgte ta stilling til om Innlandet fylkeskommune skal videreføres eller deles. Klasse i grunnskolen til 3. Leserbrev Dette er et debattinnlegg skrevet av en ekstern bidragsyter.

15 nye smittetilfeller i Dovre 15 personer har testet positivt for koronavirus i Dovre siden mandag. Nord - Fron kommunestyre ber om at det blir lagt godt tilrette ved avrøystinga slik at alle med stemmerett kan. Her finner du oss.

Innlandet fylkeskommune består av de to tidligere fylkene Hedmark og Oppland som ble slått sammen til ett fylke 1. Fylket ligger som navnet indikerer inne i landet og er Norges eneste fylke uten kystlinje. Den kulturelle skolesekken har vært en del av regjeringens kulturpolitiske satsing for grunnskolen siden 2001 og etter hvert ble også videregående skole innlemmet i ordningen.


Pin Pa Polografisk Ub Inspirasjon


Pin Pa Polografisk Ub Inspirasjon


Pin On Early Mediaeval Spears Arrows 476 1000 Only Historically Accurate


Mariusmonster Pa Lampeskjerm Lampeskjerm Dyi Nettbutikker


Strombu Rest Area Rondane Hotell


Pin On Polografisk Ub Inspirasjon


Hiking In The Mountains A Physically Demanding Activity But Very Enjoyable Too


Funn Fra Isen 2014 Oppland Fylkeskommune Foto


Pin On Offspring Things


Pin Pa Alchemie


Opp Og Ut Svein Nyhus Illustration Art Painting


Haret Til Mamma Illustrated By Svein Nyhus Illustration Art Abstract Artwork


Seven Flint Arrowheads Arrowheads Bronze Age Petroglyphs


Znalezione Obrazy Dla Zapytania Park Narodowy Rondane Norway Scenery Park


Utah Battle Ready Zion Np Pet Birds Animals Mule Deer


Flint Arrowhead Arrowhead London Museums Flint


On Horseback In Rondane


Svein Nyhus Kunsttryk Illustration Bornebog


Karibu Google Search Arctic Animals Caribou Animal Caribou

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel